Дядо Коледа зарадва посетителите на ПК „Наркооп“ – Кубрат

И в края на тази година Потребителната кооперация (ПК) „Наркооп“ в Кубрат, с председател Искра Антонова, организира коледно тържество за своите най-малки членове – малчуганите, чиито родители, баби и дядовци са дългогодишни кооператори. Тази година най-малките членове, до 12-годишна възраст, наброяват повече от 70, което е своеобразен успех за кооперацията в лудогорския град.

На Коледното веселие децата получиха много подаръци лично от Дядо Коледа, който пожела на всички присъстващи най-вече много здраве, късмет и весело посрещане на Новата 2022 година. Децата изпълниха песнички и рецитираха стихчета, за което белобрадия старец сам помоли. Малки и големи се снимаха с Дядо Коледа, с красивите снежанки и с любезния домакин г-жа Искра Антонова. В края на тържеството се проведе и томбола, като имената на печелившите бяха изтеглени от присъстващите деца.

YouTube

Събитието се проведе в изключително добре зареденият био КООП магазин на Потребителната кооперация в общинския център. Ще припомним, че модерния обект отвори врати още в края на месец юли 2020 година. Организаторите на събитието пожелаха на всички щастливи и уютни празници.

И ТАЗИ ГОДИНА ДЯДО КОЛЕДА ЗАРАДВА НАЙ-МАЛКИТЕ ПРИЯТЕЛИ НА ПК „НАРКООП“ В КУБРАТИ в края на тази година Потребителната…

Posted by Община Кубрат on Thursday, December 30, 2021

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе