Кирил Домусичев: Няма да пестим сили, за да върнем лудите вечери и магията на Лудогорец

Единият от собствениците на Лудогорец, Кирил Домусчиев сподели в своя Facebook профил предновогодишно пожелание към феновете на футбола в Лудогорието и какви са очакванията на „орлите“ за новата 2022 година.

Ето и пълния текст на Домусчиев без редакторска намеса:

YouTube

Скъпи фенове и приятели на Лудогорец,
Използвам повода с настъпващата 2022 г., за да пожелая много здраве и благоденствие на Вас, и Вашите семейства. И да благодаря на нашите фенове от всички краища на България, които ни подкрепяха горещо по време на квалификационните битки на „Хювефарма Арена“.
Изминалата година беше трудна за любимия ни Лудогорец, но всички заедно преживяхме много вълнуващи моменти. Празнувахме рекордната десета поредна титла. За първи път от пет години насам изиграхме плейоф за влизане в групите на Шампионската лига.
Ще зимуваме като есенен първенец в Ефбет лига в очакване на финалния щурм за шампионската титла. И всичко това в условията на реформа в отбора, смяна на поколения и изграждане на най-младия отбор в историята на Клуба.
За съжаление остана горчивият вкус от лошото представяне в групите на Лига Европа, недобрата игра и няколко срамни загуби в първенството, с което дадохме повод на нашите опоненти да мечтаят. В спорта е така – миг колебание може да е фатално.
Аз вярвам на младите момчета, вярвам на екипа на Клуба. Няма да пестим сили, за да върнем лудите вечери и магията на Лудогорец. Искам да виждам отбор, който радва футболните естети и носи наслада на запалянковците.
Само Лудогорец!

Скъпи фенове и приятели на Лудогорец,Използвам повода с настъпващата 2022 г., за да пожелая много здраве и…

Posted by Kiril Domuschiev on Thursday, December 30, 2021

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе