Лудогорец III започна подготовка, целта е върхът в Североизточна Трета лига

Лудогорец III направи първа тренировка от подготовката си за пролетния полусезон на клубната база „Гнездо на орли“. „Орлите“ са амбицинирани да се представят силно в официалните мачове, да заличат преднината на Дунав (Русе) и да превземат върха в класирането. „Въпреки че оценката ми за представянето през есента е висока, има какво да подобряваме. Вярваме, че сме най-добрият отбор в групата и ще го докажем“, коментира Захари Сираков.

Той изведе на терена група от 22 играчи. Други 4 ще се готвят с втория отбор на клуба. Нови попълнения няма да има. Ще бъде даван шанс на най-добре представилите се таланти от по-долните възрастови формации.

YouTube

Ще проведем подготвителен лагер в Хисаря от 31 януари до 8 февруари. През останалото време ще се готвим тук в Разград. Предвидено е да изиграем общо 7 контроли. На 23 януари ще срещнем Локомотив (Горна Оряховица) на „Гнездо на орли“. Пет дни по-късно приемаме Спартак (Варна) II. В Хисаря ще изиграем три контроли, като засега е ясен само един от съперниците и това е Родопи (Смолян). На 13 февруари ще премерим сили с Лудогорец II, а последната ни среща от подготвителния период ще е срещу Черноломец (Попово), разказа Захари Сираков.

Първият официален мач на Лудогорец III е на 27 февруари, а съпeрникът е Спартак (Варна) II.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе