Петокласничка спечели Специалната награда на Кмета от фотоконкурса „Разград – уловени мигове“

Петокласничката от ППМГ “Акад Никола Обрешков“-Разград Еда Селим спечели Специалната награда на Кмета на Община Разград Денчо Бояджиев в 11-тото издание на фотоконкурса „Разград – уловени мигове. Лицата на Разград“, който се организира от ЦПЛР ЦУТНТ и Община Разград. Протоколът с решението на журито вече е публикуван на сайта на Община Разград. Носител на другата специална награда – за цялостно творчество, която се връчва от СБХ – е Колийн Господинова от 11 клас в ПГПЧЕ “Екзарх Йосиф“.

YouTube

Припомняме, че конкурсът е част от събитията в празничната програма на Община Разград за Деня на Разград 28 януари. Поради противоепидемичните мерки официално откриване на изложбата с най-хубавите творби на този етап няма да има, 43 от снимките обаче са подредени във фоайето на Общинския културен център и могат да бъдат разгледани от организирани групи и ученици и граждани. Публикувани са и на следния линк в интернет: https://drive.google.com/drive/folders/1J6A_OkT8OlNUT0MMG_K4e0mCa0oJZiYG.

В конкурса участваха 170 творби на 95 ученици от 14 образователни институции в Разград и съседни общини. Творбите бяха оценяване от жури в състав: художника Петко Антонов и фотографите Петя Радкова и Теодор Пенчев. Във всяка от четирите възрастови групи са наградени по четири млади фотографи. Те ще бъдат уведомени от организаторите относно начина, по който ще си получат наградите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе