Лудогорец представи Симон Слуга и Рик Джонатан (ВИДЕО)

Лудогорец представи своите две нови попълнения – Рик Джонатан и Симон Слуга. Те бяха презентирани от техническия директор Козмин Моци.

„Симон, Рик, благодаря ви, че сте тук. Надявам се те да играят много добре и да ни помогнат да станем шампиони“, обяви румънецът. „Това са най-добрите играчи от вариантите, които имахме. Качествени футболисти, а Слуга е и опитен“, добави той. След което продължи: „До края на месеца трансферният прозорец е отворен. В този момент нямаме подписан договор с друг нов играч. Когато има нещо официално, ще го обявим. Факт е, че имаме доста футболисти. Ние не търсим спешно играчи в този момент. Но винаги селекцията е отворена при нас, ако може да направим някои добри трансфери, на футболисти с големи качества, може да стигнем до сделка“, разкри Моци. „Изходящи трансфери към този момент няма да правим. Трансферният прозорец е отворен в някои държави и всичко може да се случи. Недялков, Сисиньо и Гонсалвеш не играха в подготовката. Още малко време им трябва за възстановяване. До 2 седмици тримата ще провеждат пълноценни тренировки. Беше много тежка подготовка. Зимната подготовка е дълга… След този хубав лагер искам да си вдигнем нивото и да сме по-успешни“, завърши румънецът.

YouTube

След това думата взе Симон Слуга. „Знам много неща за Лудогорец, и то само хубави. 10 години са шампиони, отборът расте с всяка изминала година. Искам да спечелят шампионската титла и да играя в евротурнирите. Чест и удоволствие е да съм в Лудогорец“, започна хърватинът. „Знам, че конкуренцията е много голяма. Козмин Моци ми разказа историята и как е бил вратар в един мач. Целта ми е да си свърша работата, за да имаме добри резултати. Знам ситуацията с класирането. Ще бъде труден полусезон, но вярвам, че ще покажем, че сме най-добрите в шампионата“, добави националът на „ватрените“. „Избрах да бъда в Лудогорец по много причини. Имам възможност да съм в първа дивизия, да гоня титла, да игра в Шампионска лига или Лига Европа“, каза още бившият вратар на Лутън.

„Лудогорец е отбор с голяма мотивация. Надявам се да бъда важна част от този побеждаващ състав“, пък бяха първите думи на Рик Джонатан. „Виждам един много силен и задружен отбор. Смятам, че цялата работа, която вършим, ще даде резултат. Не познавах лично никой в Лудогорец, само Сисиньо го бях гледал по телевизията. Преди да дойда говорих с някои играчи и те ми казаха само хубави неща за клуба“, добави бразилецът. „Знам каква е ситуацията в първенството. Знаем, че ще е трудено, но ще се постараем, за да спечелим титлата“, завърши крилото.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе