Баскетболистите на Вълци-Разград с мачове като домакини и гости

Момичетата до 13 години започват втория етап от първенството утре на 12.02 в Бургас, където се изправят срещу местния Делфин Бургас и силния Берое Стара Загора. Вълците са в група и с други много силни отбори, сред които Черно море Тича, Доростол Силистра, Чавдар Троян и Спартак Плевен.

На Финали се класират само първите два отбора, които ще се борят за място сред осемте най-добри в страната.

YouTube

В неделя (13.02) Вълци-Разград отново са домакини и посрещат в зала Лудогорец кръг от първенството за кадетки до 16 години. Момичетата на треньора Пенко Велчев ще премерят сили с Тони 7 Сливен и Вихър Айтос. В същия ден в програмата е включен и мач от Елитна Група Изток при момичета до 14 години, в който разградчанки ще посрещнат отбора на Черноморец 2014 Бургас, от който вече имат загуба в първия кръг.

Предстоят баскетболни сблъсъци на ниво.

„Имаме страхотния шанс да играем срещу най-силните школи от страната и това се дължи на изключителните качества на децата, на тяхното желание и постоянство. Затова сме безкрайно признателни на всички, които ни подкрепят, за да можем да тренираме интензивно и да осигуряваме всички условия за качествен баскетбол! Най-вече на Лудогорско пиле, които застават идеята и вече четвърти сезон развиваме най-силни качества у децата на Разград. Благодарим и на родителите, без чиято безрезервна подкрепа и морална, и финансова, и в залата емоциите нямаше да са възможни в тези сложни времена“, споделят от клуба.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе