Лудогорец представи Матиас Тисера (ВИДЕО)

Лудогорец в лицето на техническия директор Козмин Моци представи пред медиите своето най-ново попълнение – Матиас Тисера. Ето какво заяви той пред журналистите.

„Радвам се, че съм част от Лудогорец. Играя като нападател, мога да съм в центъра, може да играя и по крилата. Идвам с целта да изпълня всички задачи, които са ми поставили. Ще дам всичко от себе си, за да станем шампиони и да играем успешно в Европа“, бяха първите думи на Тисера.

YouTube

„Доста трудно беше решението да дойда тук. Но след като се запознах с Лудогорец, това ми помогна. Също така вече знам доста за българския футбол. Наблюдавах мачове. Целта ми сега е да спечелим всички турнири, в които играя“, обяви още аржентинецът. „Решението да дойда в Разград го взех заедно с моята жена. Предпочетох да живея в европейски град и това допринесе за решението ми. Искам да се развивам в Европа“, добави Тисера. „Говорих с Хорхе Броун, който е играл в Лудогорец. Той ми каза доста добри неща за клуба, за организацията. Също така ми разкри, че отборът иска да печели постоянно. Че хората в клуба са сериозни, винаги помагат. Той ми даде един поглед върху всичко около Лудогорец“, призна той.

„Знаем доста добре футбола в Аржентина какъв е – революционен. По-твърд е. В Европа е по тактически. Мисля, че съм доста добър играч, с добри качества. Завършвам както трябва атаките, боря се за всяка топка. Винаги съм бил в отлични отношения със съотборниците си. Готов съм да дам всичко от себе си за отбора и треньора“, добави той. „Моят фаворит сред футболистите е Луис Суарес. Много ми харесва как се движи. Бих отличил Кун Агуеро и Лаутаро Мартинес. Сега не мисля за повиквателна за националния отбор на Аржентина. Току-що съм дошъл в Лудогорец. Мисля да дам всичко от себе си, за да тренирам и допринеса за успехите. Очаквам скоро да съм на разположение и да помогна на отбора“, завърши Тисера.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе