Наградиха победителите в състезанието „Левски скок“

Заместник-кметът на Община Разград Хабибе Расим връчи наградите на част от победителите в тазгодишното  състезание „Левски скок“. Надпреварата по дълъг скок е част от събитията, посветени на патронния празник на ОУ“Васил Левски“-Разград и на 149-тата годишнина от гибелта на Апостола на свободата. Освен в Разград състезанието се провежда по инициатива на Здравко Душков и в няколко български училища в чужбина.

YouTube

Най-добрите трима във всяка възрастова група от 1 до 6 клас получиха метали с лика на Левски, тениски с думи и образа на Апостола и магнитчета също с лика и словата на патрона на училището. Връчиха им ги заместник-кметът Хабибе Расим и директорът на ОУ“Васил Левски“ Диана Първанова.

Ето имената на победителите: 1 клас – София Йовкова и Йозиберг Измертадже; 2 клас – Марина Маринова и Мерт Юсуфов; 3 клас – Божидара Янева и Владислав Бонев; 4 клас – Ралица Русанова и Мартин Сашев; 5 клас – Радост Бочукова и Венцислав Ангелов; 6 клас – Изабел Лазарова и Сали Сали.

На същата церемония бяха наградени и победителите в още едно състезание, посветено на годишнината от гибелта на Васил Левски – турнир по футбол „Апостола“. В него участваха 6 отбора от 3 и 4 клас в ОУ“Васил Левски“. Призовете им връчи председателя на Областния съвет на БФС Динчер Къров. Победител е тимът на 4 „г“ клас, купата за второто място е на 3 „г“ клас, а за третото – 4 „а“ и 3 „д“. Индивидуални награди получиха: Мартин Георгиев – голмайстор; Николай Василев – най-техничен състезател; Боян Цонев – най-добър защитник.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе