Баскетболни битки за челните места през уикенда

Убедително представяне на момчетата до 12 и до 13 години на СКБ “Вълци-Разград”, които през уикенда постигнаха четири категорични победи в турнир от заключителния етап на държавното първенство в Силистра. И в двете възрасти Вълците се борят за първото място в групата си срещу най-силната школа в региона – тази на Доростол Силистра. Благодарение на неизменната подкрепа на “Амета” с тяхната марка “Лудогорско пиле” и на всички родители, децата имат възможността да покажат най-доброто от себе си на баскетболната сцена. Конкурентите говорят за начина, по който организират играта си и за поведението им на и извън терена.

YouTube

Момчетата до 13 години отново показаха, че са надградили своите умения и за пореден път победиха отбора на Черно море Тича, като този път увеличиха разликата и победиха със 79:37 точки.

Във втората среща за деня нашите момчета успяха да надиграят и отбора на Чавдар Троян и след отлична игра в защита стигнаха до крайното 108:47 точки.

Атмосферата на баскетболния празник допълни и силната родителска подкрепа в залата.

В неделя пък момчетата до 12 години затвърдиха успешната серия над отбора на Черно море Тича, побеждавайки ги със солидна разлика – 73:40 точки. Във втория мач Вълците не дадоха никакъв шанс на отбора на Ънстопабъл Добрич и взеха победа със 77:23 точки.

Така състезателите си тръгнаха от Силистра без загуба и с много силна заявка за финалния етап от първенството, където имат реални шансове за челно класиране. Още едно доказателство, че когато една мечта е подплътена с достатъчно усилия и тренировки, сбъдването й е въпрос на време и шанс. Пожелаваме на Вълците да имат този шанс и още тази година да ликуват на финалите!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе