Седмокласник спечели „Spelling Bee“ в ОУ „Васил Левски“

Седмокласникът Румен Монев е първи на Spelling bee в ОУ „Васил Левски“. Той стана училищен шампион на състезанието за спелуване по английски език, което се проведе за единадесети път.
Тази година да спелуват се явиха 26 ученици, двама от които се включиха онлайн. Монев младши демонстрира знания и самообладание, които му помогнаха да стигне до финала след пряка елиминация във всеки двубой. Втора остана седмокласничката Цветимила Георгиева.

Двамата ще участват в регионалния кръг на състезанието, до което са допуснати 29 деца от четвърти до седми клас в област Разград. Диктор тази година беше работещата като помощник- учител в ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“ и доброволец по програмата Фулбрайт – Брена Луис Сламън.

YouTube

Шестокласничка е първа на Spelling Bee в ОУ „Отец Паисий“-Разград

ОУ „Васил Левски“ в Разград бе сред училища у нас, които се включиха в състезанието още в първото му издание. Това стана възможно и заради активната работа на преподавателя по английски език Цветанка Пенчева.

Тази година в SPELLING BEE участват 209 училища в България. Състезанието се организира от Фондация “Корпус за образование и развитие – КОРПлюС”. То се осъществява в партньорство с Фондация „Америка за България”, Посолството на САЩ и Министерството на образованието и науката.

СЕДМОКЛАСНИКЪТ РУМЕН МОНЕВ ПЪРВИ НА SPELLING BEE В ОУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ 🐝Той стана училищен шампион на състезането за…

Posted by ОУ "Васил Левски" – гр. Разград on Sunday, February 27, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе