Тържество по случай 3-ти март в детска градина „Зорница“ (ВИДЕО)

В чест на свободна България децата от ДГ „Зорница“ с директор Снежана Хъневска поздравяват своите връстници и всички жители на град Разград по случай честването на националния празник 3 март!

Колективът на четвърта подготвителна група „Детски свят“ с педагогически специалисти Денка Маринова и Станислава Денева, музикален педагог Красимира Иванова и хореограф Диана Атанасова имаха удоволствието да представят тържество под надслов „На трети март България празнува“. Нашите родолюбци запознаха децата от по-малките групи с възрожденците на България. С изпълненията си те напомниха, че трябва да се гордеем с нашата родина и да не забравяме героичното и минало.

YouTube

Децата с възторг  рецитираха стихове, посветени на красотата на България, изпяха с любов емблематични песни като „Високи сини планини“. Възлови моменти на тържеството бяха гордо разветите български знамена от децата, появата на дете в ролята на България, което напомни да носим родината в сърцата си, да я обичаме и пазим. Тържеството завърши с поднасяне на цветя пред безсмъртните Левски и Ботев и отдаване на почит и уважение към родината с химна на България.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе