Служители в КСУПЛУ в Просторно направиха дарение за бежанците от Украйна

Служителите в Комплекса за социални услуги за пълнолетни лица с увреждания в село Просторно направиха дарение за бежанците от Украйна.

25 човека са предоставили лични средства, с които са закупени хигиенни материали – съобщи директорът на комплекса Данаила Шишева. Със събраните 150 лева са закупени: памперси, носни кърпички, бебешки сапуни и шампоани, паста за зъби, мокри кърпи и тоалетна хартия. Днес те бяха предоставени на Областния съвет на Български червен кръст с приемо-предавателен протокол, в който се уточнява, че продуктите са за нуждите на бежанците от Украйна.

YouTube

„Досега вие помагахте на нашите потребители, сега е ред и ние да помогнем на хора в нужда чрез вас“ – заяви Данаила Шишева пред директора на секретариата на Областния съвет на БЧК-Разград д-р Милена Кехайова.

Най-вече памперсите, но и останалите предоставени материали, са сред най-необходимите за бежанците – обясни д-р Кехайова. Всеки ден в БЧК-Разград идват по няколко дарители, базата на доброволческата организация вече се посещава и от украинци, които имат нужда от тези дарения.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе