Ученик от ППМГ с награда от международен конкурс

По повод 2 април – Международен ден на детската книга, четящи и обичащи книгите деца от ЦПЛР-Център за ученическо техническо и научно творчество-град Разград участваха в конкурс „Четенето е вълшебство“, организиран от Читалище „Изгрев 1909“ – град Бургас.

Съревноваваха се с участници от България, Италия, Испания и Шотландия. Компетентно жури прегледа и оцени отговарящите на конкурса 580 снимки с книга, 133 видеоклипа с артистично четене и четене по роли и 21 видеа с представяне на любима книга.

YouTube

Победител в категория „Видеопредставяне на любима книга“ е Мерт Нухредин, ученик от ППМГ „Акад. Н. Обрешков“. От миналата година участва в кръжок „Български език и литература“ с ръководител Ренета Маринова, а от тази година и в кръжок „Компютърен свят“. Работи активно, с голямо желание подготвя участия в конкурси, има разностранни интереси. Поздравления и смело напред!

Усърдно участваха в конкурса и Мелек Ахмедова, Еля Шерифова, Метие Бозева, Дария Петрова със снимка и видеоклип с артистично четене.

Колективът на ЦУТНТ благодари за участието на децата и им пожелава здраве, активност, творчески постижения.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе