Гимназисти избраха ОИЦ-Разград за учебната си практика и тази година

Ученици от Професионалната гимназия по икономика „Робер Шуман” гр. Разград ще стажуват в Областния информационен център (ОИЦ). Това ще стане през месеците май и юли тази година. Това става ясно от информация на ОИЦ-Разград.

Общо 9 девойки и младежи ще проведат учебната си практика в ОИЦ. Те се обучават в специалността „Митническа и данъчна администрация”. Възпитаниците на ПГИ „Робер Шуман” са избрали ОИЦ – Разград по препоръки на техни съученици и преподаватели, които са провеждали учебната си практика там през минали години.

YouTube

Стажантите ще се запознаят със структурата и вътрешните документи на мрежата от 27 ОИЦ в страната, както и с дейността и услугите, които предоставят те. Ще им бъдат представени актуалните и предстоящи за обявяване процедури за прием по европрограмите и възможностите за финансиране на проекти във времето до 2027 година.

По време на практиката ще се запознаят с Единния информационен портал на Европейските структурни и инвестиционни фондове в България, електронната платформа за кандидатстване и отчитане на проекти ИСУН 2020 и с успешно реализирани и изпълняващи се проекти в Лудогорието,

Стажантите ще бъдат част от екипа на ОИЦ – Разград и в реална работна среда – при  подготовката и провеждането на информационни събития.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе