Ветераните на Лудогорец отиват в Павликени по случай 100-годишнината на футбола в града

Павликени ще чества тържествено 100-годишнината от началото на футбола. Честванията ще бъдат на 11 юни с богата програма, обяви кметът на Община Павликени инж. Емануил Манолов.

„Началото ще бъде в 9:30 ч. с посрещане на гостите и мач между децата, набор 2008 г., на „Павликени“ и „Севлиево“. После е тържествената част – връчване на отличителни знаци на нашите ветерани, футболисти и деятели. След това е мачът между ветераните на ОФК „Павликени“ и „Лудогорец“, а вечерта от 18:00 ч. мъжкият отбор на „Павликени“ излиза срещу „Лудогорец-2“, съобщи инж. Манолов.

YouTube

Поканени са над 140 гости – бивши футболисти, деятели, треньори, съдии, излезли от Павликени. Сред най-известните имена са Валентин Михов, Венчо Съботинов, Кирил Фурнигов, Петко Олимпиев, Стоян Петров, Георги Трендафилов, Бойко Димитров, Захари Минчев и много други. „Изпълнителният директор на “Лудогорец” Ангел Петричев ще води лично делегацията на гостите, а Козмин Моци ще бъде капитан на ветераните им. Благодаря на г-н Петричев за отзивчивостта и партньорството! Надявам се времето да бъде с нас, отсега очакванията сред нашите фенове са много големи“, добави инж. Емануил Манолов.

Преди десет години на честването на 90 г. от началото на футбола “Павликени” покани ветераните на ЦСКА, като тогава местната пулблика видя имена като Георги Денев, Ради Здравков, Емил Димитров, Адалберт и Мартин Зафирови, Георги Йорданов.

Източник: Спорт Велико Търново

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе