„Ела и преживей“ – онлайн портал за култура и туризъм в Северен централен район

Вчера, 29 април, бе поставено началото на онлайн регионален портал за култура и туризъм за Централна Северна България. В него ще се публикува актуална информация за интересни културни събития, фестивали и туристически обекти и маршрути в областите Разград, Велико Търново, Габрово, Русе, Силистра и Плевен. Целта на инициативата е стимулиране на туризма и културния обмен в региона. Слоганът на интернет платформата, представляваща фейсбук страница, е „Ела и преживей!“ като идеята е да се представят по атрактивен начин събития и туристически дестинации в тази част на страната ни, за да се провокира в туристите съпреживяване и емоция при посещение им.

Създаването на портала е в резултат от съвместната работа и отличното сътрудничество между областните управители в Централна Северна България и е една от първите реализирани конкретни дейности от План за съвместни дейности на Областните управители от Северен централен район, иницииран от Областния управител на област Разград – д-р Деян Димитров.

YouTube

Предстои изпълнение на още редица дейности като разработване на общ културен календар на Централна Северна България, работни срещи с туроператори от страната и чужбина и други.

Портала може да посетите и разгледате на следния линк: https://www.facebook.com/%D0%95%D0%9B%D0%90-%D0%98-%D0%9F%D0%A0%D0%95%D0%96%D0%98%D0%92%D0%95%D0%99-102391545802557/

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе