Колоездачна обиколка на обновени с евросредства обекти

Колоездачната обиколка се провежда в партньорство с Велоклуб „Пегас”, Спортен клуб по колоездене „Спринт”, „Разградска велогрупа”, Клуб „Зелена стъпка” и Аматьорски отбор „Раздвижи се”, организирани отбори от училищата и Филиал – Разград на Русенски университет „Ангел Кънчев”.

Тази година в нея се включва и Районно полицейско управление – Разград с тяхната инициатива „Движи се безопасно”.

YouTube

В колоезденето могат да участват индивидуално и всички желаещи жители и гости на Лудгорието, без ограничение на възрастта.

Маршрутът на обиколката е от площад „Независимост” до Националния археологически резерват „Абритус”, и обратно. Стартът бе даден в 15:00 часа. Завършилите пробега получават талони за участие в томбола, в която притежателите си очакват 3 маркови велосипеда и над 50 предметни награди – аксесоари и принадлежности за каране на колело.

Всеки участник в кампанията ще получи фланелка или шапка с логото на ОИЦ – Разград и с нея ще се включи в събитията от кампанията!

За целта е добре всички желаещи да карат колело да бъдат 30 минути преди старта на проявата!

Събитието е част от 11-та поредна кампания „Дни на Европа в Разград“ и е добра практика, която Европейската комисия препоръчва на държавите-членки на ЕС като атрактивен начин за популяризиране на еврофондовете.

Колоездачната обиколка се провежда в партньорство с Велоклуб „Пегас”, Спортен клуб по колоездене „Спринт”, „Разградска…

Posted by Razgrad Photo News on Monday, May 9, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе