Дневен хороскоп за 11 май 2022, сряда

© Pixabay.com

Овен

Днес имате голям шанс да излезете победители от заплетена ситуация в офиса. Победата Ви няма да е толкова сладка, но поне казусът ще е приключил. Не сломявайте духа си, защото накрая ще сте доволни. Дръжте емоциите под контрол. Ако не бързате, ще решите всички противоречия.

YouTube

Телец

Днешният ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. В сряда може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение.

Близнаци

Очакванията на много хора са свързани с Вас, за това се погрижете за формата си. Мнозина от Близнаци са недоволни от нещо, което ги потиска и ги прави доста нервни. Реакциите на едни от Вас са неочаквано остри, а други демонстрират подчертана двойственост и не желаят да се съобразяват с нищо. Балансирайте състоянието си и намерете необходимото равновесие.

Рак

Стабилизиране на здравословното състояние. Болестите, проявени по това време, са дълготрайни и могат да приемат хроничен характер. Неблагоприятно време за диети и козметични процедури. Избягвайте да използвате козметика и парфюми. Възможни са алергични реакции.

Лъв

Сряда ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Ако преди време сте свършили някаква работа, за която не сте получили полагаемото Ви се според Вас възнаграждение, то днес ще си го получите даже с бонус. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството.

Дева

През този ден бъдете себе си, няма нищо по-хубаво от това. Ще се уверите, като видите усмивките на лицето на близките Ви хора. Моментът не е подходящ да вземате важни решения. По-добре малко да почакате. Бъдете безкомпромисни в желанията си и проверете добре всички условия.

Везни

Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Следващите два дни ще изискват по-големи усилия и натиск, ще се налага да криволичите между свои и чужди амбиции и да се отказвате от едно за сметка на друго.

Скорпион

Сряда е успешен ден за представителите на зодия Скорпион. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. С добре свършената работа ще дадете заявка за по-високо заплащане, ако не друго. Ако обаче срещнете уклончив отговор от ръководителите си, не губете кураж, видимо сте ги накарали да размишляват във Ваша полза.

Стрелец

Сряда е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия зодиак. Голяма част от Стрелец са завладени от мисълта за материални загуби. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Не се преработвайте прекалено, работата никога няма да свърши. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Бъдете деликатни, но твърди.

Козирог

Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома Ви. Ако искате да постигнете целите си днес, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Обвързаните имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията.

Водолей

Представителите на Водолей са изнервени от сблъсъци с проблеми през отминалите делници. Такива не са характерни за днес, но мнозина все още – макар и частично, са под впечатление на негативните влияния. Денят ще е успешен. Предоставя ефективни възможности за финансови придобивки.

Риби

Голям процент от Вас днес са подвластни на отлично настроение, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе