Туристически поход в района на село Иванча „Златния водопад“

Туристическо дружество „Буйна гора“ организира поход в района на село Иванча и „Златния водопад“.

Отправяме се към село Иванча за да направим една приятна разходка в района на водопадите „Златен“ и „Пиринешки“.

YouTube

Автобусът ще ни остави на паркинга след село Иванча, ще посетим водопадите, като изминем преход от 6 км. След това ще си направим „барбекю парти“ /носете подходящи продукти/. Край Голяма река има обособени удобни места за пикник. Ще се любуваме на природната красота и спокойствие.

Походът ще се проведе на 15.05.2022 г. (неделя)

До 8:30 – събиране на участниците на паркинга пред хотел Централ
9:30 – Пристигане на паркинга след село Иванча
12:30 – Начало на „барбекю парти“
17:30 – Отпътуване за Разград

Туристическият поход се провежда във връзка с изпълнение на мероприятията от спортно-туристическия календарен план на ТД „Буйна гора“ за 2022 г. В чест на 120 годишнината от съсздаване на дружеството.

Развиване на морално волевите качества, физическата и психическата подготовка на участниците. Запознаване с природните, исторически и културни дадености на региона.

Участието в проявата е индивидуално. Могат да участват , регистрирани членове на туристически дружества от страната, индивидуални туристи, регистрирани членове на клубове за туризъм и спорт, организирани ученически групи Същите, трябва да бъдат здрави, физически подготвени за туристически пешеходен преход в рамките на 5-6 часа. Всеки участник участва на собствена отговорност в похода.

Повече информация на https://www.tdbuinagora.com/event/pohod-zlatenvodopad2022/

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе