Лудогорец изпраща Вандерсон в мача срещу Черно море

Още едно фундаментално събитие ще съпътства съботния мач на Лудогорец срещу Черно море, след който отборът ще получи купата за единадесетата титла и златните медали. Двубоят ще бъде последен за Вандерсон с екипа на „орлите“. Обичаният от всички фенове бразилец си тръгва след 8 години в тима, 270 изиграни мача и 69 гола във всички турнири. 

Вандерсон отбеляза някои от най-емблематичните голове в историята на Лудогорец. Негово попадение в последната минута срещу Стяуа в пелйофа от Шампионската лига през 2014 г. доведе до драмата с дузпите и първото влизане на „орлите“ в групите на най-силния клубен турнир. Две години по-късно Вандерсон реализира хеттрик срещу Цървена звезда, което спомогна за отстраняването на сръбския колос и второто влизане в Шампионската лига седмици по-късно.

YouTube

Вандерсон има голове срещу всички водещи отбори в българското първенство, като заради силните си игри стигна до националния отбор на България.

Да изпратим Вандерсон срещу Черно море! Да вдигнем заедно шампионската купа и да помогнем на Мартин Христов и Милен Гиргинов, които имат нужда от средства за лечение.

ВАНДЕРСОН В ЛУДОГОРЕЦ

В ЕЛИТА
176 мача/53 гола
В ЕВРОПА
70 мача/14 гола
ЗА КУПАТА И СУПЕРКУПАТА
24 мача/2 гола
ОБЩО
270 мача, 69 гола

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе