МКБППМН-Кубрат с празничен жест към детското отделение на кубратската болница по случай 1 юни

 В навечерието на 1 юни-международният ден на детето, местната комисия за борба срещу противообществените прояви  на малолетните и непълнолетните в Кубрат изпълни втория доброволчески ангажимент към малките пациенти на кубратската болница, която по-рано беше освежена с рисунки нарисувани от деца по Великденските празници.

YouTube

 Отделението получи  малък образователно-забавен кът, който включва книжки за оцветяване,  албум с детски рисунки, пъзели, детски книжки  и плюшени мечета „за настроение и късмет“, както нарочиха децата от Клуб „Емпатия“ Хелин Хюсеинова и Никол Георгиева,  които заразиха с позитивизма си медицинските специалисти от отделението. Две декоративни букви „А“ и „Б“ спечелиха заслужено вниманието на специалистите и приемаха с усмивка скритото послание в тях „ За Ангелите в бели престилки, които работят в местната болница“

За празничния ден, местната комисия се погрижи да има и торта за малчуганите и медицинските специалисти, които полагат ежедневни грижи за тяхното здраве.

„Деца, мислят за деца-благородно и толкова истинско. Благодарим за милият жест-изненада. Всяка проява на внимание създава радост и повишава настроението.“,  споделиха в знак на благодарност д-р Алтен Асенова и Петя Войкова.

На среща с екипа на детското отделение бяха организаторите на инициативата д-р Надие Карагьозова и Светлана Кирилова от МКБППМН-Кубрат и предадоха поздравите на председателя на комисията  и заместник кмет Мирослав Йорданов, който по същото време беше на друго местно тържество.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе