Областният управител на Разград със сребърен медал от „Вълци-Разград“

Областният управител д-р Деян Димитров получи днес сребърен медал от Спортен клуб по баскетбол /СКБ/ „Вълци Разград“. Медалът е от историческия успех на момичетата до 12 години, които станаха републикански вицешампиони в Самоков.

YouTube

„Това е нашият начин да Ви изкажем  признателността си за пълната подкрепа, която оказвате на нашия клуб. Благодарение на Вашата ангажираност и съдействие фирма от областта спонсорира участието ни във финалите. Убедени сме, че това няма да е последният такъв жест от страна на бизнеса в региона“, заяви старши треньорът на сребърните момичета Пенко Велчев.

В Областна администрация гостуваха и момчетата в същата възрастова група, които заеха почетното пето място на републиканското първенство в Ботевград. С тях бе техният треньор Стоян Петров.

Д-р Димитров поздрави „вълците“ за силното представяне и им пожела нови, още по-големи успехи. Той и председателят на клуба Наталия Халачева се договориха в Областна администрация да бъде подредена изложба от снимки, запечатали моменти от паметните двубои на „вълците“ през сезона.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе