Детска градина „Мечо пух“ в Исперих отбеляза своя 50-годишен юбилей

Вчера /01.06.2022 г./ в двора на детското заведение екипът и възпитаниците на детска градина „Мечо Пух“ посрещнаха гости и приятели по случай 50-годишнината от създаването на институцията. Юбилейният концерт протече под надслов „50 години с обич към бъдещето на Исперих“, а 100-те възпитаници на институцията впечатлиха своите гости с прекрасни танцово-музикални изпълнения, с безспорен талант, с феерия от усмивки и обаяние.

Рождения ден на детското заведение уважиха кметът на Община Исперих инж. Белгин Шукри, неговите заместници Ариф Ахмед и Аксел Кючюк, председателят на Общински съвет – Исперих Бейти Бекир, директори на образователни институции, бивши преподаватели и възпитаници на институцията.

YouTube

„50 години, белязани с всеотдайния труд и с професионализма на десетки педагози и служители, за да можем днес категорично да заявим, че детска градина “Мечо Пух” е един истински храм на ценности, усмихнати детски лица и идеи за бъдеще! Продължавайте все така – с нестихващ ентусиазъм, с вяра и с постоянство да възпитавате, обучавате и обгрижвате своите малки възпитаници – бъдещето на Исперих и България!“ – каза в своето приветствие към колектива на детската градина г-н Шукри.

Директорът г-жа Диана Иванова изказа искрени благодарности към родителите и към ръководството на Община Исперих за безценната подкрепа, която винаги им оказват.

В ДЕНЯ НА ДЕТЕТО С НЕВЕРОЯТЕН СПЕКТАКЪЛ ДЕТСКА ГРАДИНА „МЕЧО ПУХ“ ОТБЕЛЯЗА СВОЯ 50-ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ Вчера /01.06.2022…

Posted by Общинска администрация – Исперих on Thursday, June 2, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе