Шампионите на Академия Лудогорец вдигнаха спечелените купи

Шампионите на Академия Лудогорец за сезон 2021/2022 вдигнаха спечелените купи и се окичиха със завоюваните златни медали. Това стана на специална церемония, проведена днес на стадион „Гнездо на орли“.

YouTube

Юношеските формации на Шампионите във възрастовите групи U17 и U15 получиха купите и златото от спечелените първенства в Елитните юношески групи до 17 и до 15 години от председателя на борда на директорите на ПФК Лудогорец Теменуга Газдова. Двата тима изиграха силен сезон и доказаха убедително, че са най-силните в България. Водените от Емил Георгиев таланти завършиха сезона с уникална голова разлика от 99:11. Възпитаниците на Димчо Ненов пък допуснаха само 1 загуба.

Формациите на Лудогорец U19, U16  и U14 получиха завоюваните купи за спечелените първенства в зона Варна през сезон 2021/2022 от председателя на областната структура на БФС Динчер Къров. Момчетата на Илиян Дамянов, Емилиян Петров и Росен Маринов също бяха категорично най-силните състави в своите групи и не оставиха съмнение в превъзходството си.

На тържеството бяха обявени и завоюваните от талантите на „орлите“ индивидуални награди. Умут Хабил е вратар номер 1 на Елитната юношеска група до 17 години. Янко Ажуани е най-добрият халф в първенството на Елитната юношеска група до 15 години. Филип Гигов пък е най-добър стрелец в групата до 15 години с 28 попадения, както и нападател номер 1.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе