45 стрелци взеха участие в състезание по динамична стрелба с карабина край Разград

На 04 и 05.06.2022 г. на стрелбището на Спортен клуб по стрелба „Дръзки“ се проведе състезание по динамична стрелба с карабина, под наименованието – MAD FOREST Rifle 2022. Клубът организира състезанието за пета поредна година. Оръжията, които бяха използвани от състезателите са нарезни карабини, като варират от обикновенни заводски модификации до специално конструирани такива с всевъзможни иновации за подобряване на скоростта и точността при стрелбата.

YouTube

Участие в проведеното състезание взеха 45 състезатели на клубове от цялата страна, както и от чужбина. През двата дена от състезанието състезателите премериха своята бързина и точност в следните дивизии: Manual Action Open, Manual Action Standart, Semi Auto Open и Semi Auto Standart. И в четирите дизивии състезателите обстрелваха над 80 хартиени и метални мишени, подредени в шест отделни сцени на разстояние от 9 до 250 м.  

СНЦ „Спортен клуб по стрелба „Дръзки” извършва спортно – тренировъчна и спортно – състезателна дейност на собственото си стрелбище, находящо се на главен път Русе – Варна, преди с. Ушинци (бившата каменна кариера), като клуба разполага със сертифицирани инструктори, които могат да обучат всеки желаещ, дръзнал да се запознае с динамичната стрелба.   

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе