Отборът от ОУ „Васил Априлов“-Исперих завоюва 3-то място на Национално състезание по БДП

На 10.06.2022 г. в Община Исперих отборът от Основно училище „Васил Априлов“ – гр. Исперих, заедно със своя ръководител г-жа Невин Ахмед, се срещнаха с кмета Белгин Шукри, за да споделят радостта си от извоюваното трето място на националното състезание по Безопасност на движението по пътищата. От името на директора на училището Екатерина Димитрова те връчиха благодарствено писмо на кмета за оказаната от него подкрепа и съдействие, свързани с участието им на финалния кръг, който се проведе в град Етрополе.

Г-жа Ахмед сподели, че в периода от 3 юни до 5 юни в изключително оспорвана битка между 18 отбора от различни области на България Руя Сали, Еда Изет, Никълъс Димитров и Андрей Димитров успяват да се класират на трето място, демонстрирайки завидни теоретични познания, както и практически умения, изискващи прецизно управление на велосипед.

YouTube

Кметът Белгин Шукри поздрави призьорите и им пожела да бъдат здрави и все така – с хубаво, да прославят името на своето училище и на град Исперих в цялата страна и по света. Той с радост подчерта, че благодарение на професионализма и всеотдайността на учителите, на усърдието на учениците и подкрепата на родителите Исперих продължава да има поводи за гордост!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе