Какво прави кухните по поръчка наистина специални?

Кухните по поръчка са най-доброто решение за вас, ако държите на уникалността на дизайна. Те имат свойството да разкриват специфични характеристики на собственика – неговите естетически възприятия и практичност, както и да подчертават качествата на неговия дом.

Кухните по поръчка са съобразени изцяло с вашия вкус, нужди и идеи

Ако искате дейно да участвате при решенията за материали, цветове, размери и дизайн на шкафовете, то със сигурност трябва да се спрете на кухня по поръчка. Така тя ще е единствена по рода си и ще отразява напълно вашия вкус и разбиранията ви за естетика. Нестандартни багри и рисунки по пода и стените също са предимство в кухните по поръчка.

YouTube

Дизайнери споделят, че да работят рамо до рамо с клиента за тях е истинско предизвикателство и ги вдъхновява да разкрият най-доброто от себе си, а понякога да преоткрият забравени кътчета от таланта и познанията си.

Кухните по поръчка са едно наистина добро решение на разумна цена

Кухнята по поръчка е ценна инвестиция с много предимства. Оказва се, че разработването на кухня специално за вашите нужди може да не е чак толкова скъпо. Изборът на определен материал съществено влияе върху цената. Тъй като вие участвате във вземането на всички решения, заедно с дизайнера, може да прецизирате точно какви материали да се използват съобразно бюджета, с който разполагате. Винаги съществува възможност да се оптимизират и съкратят някои от елементите и детайлите, за да се вместите в средствата, които сте планирани да отделите.

Категоричен синхрон между удобство и стилна визия

Кухните често се оказват най-използваното и посещавано място във всеки дом, което съответства на начина на живот на собствениците. Затова от решаващо значение е то да изглежда добре и да е удобно. Когато кухнята трябва да се разположи в нестандартно пространство е от решаващо значение тя да е по поръчка, за да е функционална. При ъгловите кухни по поръчка и малките кухни по поръчка е важно да се съобрази размерът и разположението на уредите и шкафовете, за да е то оптимално.

Кухнята по поръчка е устойчива във времето

Едно от основните предимства на кухните по поръчка е, че те се създават, за да са издръжливи и да служат дълго на вашето семейство. Това се дължи, както на функционалния дизайн, така и на качествените и устойчиви материали, които се използват. Обикновено при проектирането на кухни по поръчка в София се залага на местни производители, както за разработката на дизайна, така и за доставката на материали. Това е полезно и от екологична гледна точка, тъй като гарантирано при кухните по поръчка се заявяват само суровини, които ще бъдат оползотворени.

При кухните по поръчка е задължително шкафовете да са специално проектирани

Категорично предимство на кухните по поръчка е, че те оползотворяват максимално наличното пространство. Едно от условията това да се случи е индивидуално проектираните шкафове. По размер и разпределение те отговарят на мястото, за което се разработва съответната кухня по поръчка. Изработени са от качествени материали, които допълват цялостния дизайн. Допълнително предимство е, че определени зони може да бъдат изпълнени от материали с различен клас на устойчивост, което да оптимизира и удължи срока на експлоатация. Важно е също вътрешното им пространство да бъде добре и оптимално организирано, за да може да побере наличните домакински уреди и пособия, независимо дали говорим за обзавеждане на просторни или на малки кухни по поръчка.

За да извлечете максимума от вашата специално проектирана кухня доверете се на доказани специалисти в интериорния дизайн!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе