Как се перат мокети професионално?

Професионалното пране на мокети е важна част от поддръжката на вашият дом или офис, за да си гарантирате по-приятен престой, е добре да се доверите на правилната фирма, която може да ви подсигури качествено обслужване. Тази фирма извършва дейността си с професионализъм, и разчита както на опит така и на добре обучени кадри.

Професионален подход за безупречни резултати

Мокета е особено труден за чистене, в зависимост от неговият състав, той може да е огромно предизвикателство за поддръжка, дори за най-упоритите домакини. Професионалистите се отличава в това, че имат опит с най-различни видове мокети, както и още по-голям опит с разновидности от петна и комбинация от сплъстени косми, фини прахови частици и мазнини.

YouTube

За да се премахнат те се изисква упоритост, която да се прилага правилно, без да има риск от нараняване на самия мокет. Вместо да се ползват тежки химични препарати, се използва правилната техника и концентрични движения, които освобождават мръсотията от фибрите на мокета – така дори и най-тежките замърсявания биват отстранени.

Професионалното пране на мокети се различава в това, че може да подбере правилните средства, като за нула време неутрализира всяка мръсотия, дори и тя да е стара. Разбира се, тя не може да се погрижи за вече нанесени механични щети като изгаряния или скъсвания, но може значително да помогне за подновяването на вече стар мокет.

Препарати и оборудване

На пазара за професионалисти има налични материали и оборудване, които са прекалено скъпи и специфични за употреба от общото население – разбира се всеки може да си ги купи, но няма много смисъл да дадете 2500 лева за прахосмукачка за дома. Разбира се нещата не опират само до оборудването, а и до екипа, които го ползва.

Без правилната комбинация от опит, знания и подготовка, дори най-скъпата прахосмукачка не може да свърши същата работа като опитен специалист. За това и има фирми като PraneKilimi.bg, които знаят как да задоволят нуждите на своите клиенти – те предлагат не само удобство за домакинството, но и възможност да се възобновят иначе остарели постелки.

Самото пране на килими

В зависимост от възрастта и произхода на мокета, както и състава на неговата основа, се използват определени препарати, както и топлина. Механичното търкане е полезно, но може да отслаби връзката между фибрите и основата на мокета, за това се ползва в ограничени количества.

Това, на което разчитат екипите на PraneKilimi.bg е знания натрупани с години, за да се предотврати нуждата от употребата на силни вещества или техники, за да може да се предаде възможно най-свеж вид на вашата собственост.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе