В Разград дадоха старт на инициативата „Приказно лято“

В Разград бе дадено начало на инициативата „Приказно лято“. Организатор на събитието е Регионална библиотека „Проф. Боян Пенев“. Освен четене на книги, децата ги очакват много игри и забавления в детския отдел на библиотеката.

Инициативата „Приказно лято“ се провежда всяка година. Директорът на библиотеката Димитър Петров пожела на децата едно безгрижно, весело лято, изпълнено с много нови знания и умения.

YouTube

По традиция всяко лято Регионална библиотека „Проф. Боян Пенев“ открива инициативата лятна читалня „Приказно лято“. И този път бе даден старт на летните занимания, четения, игри и забавления в Детския отдел на храмът на книгата.

Празничната програма за откриването предложи на малчуганите щуро приключение с приказни герои. В забавленията се включиха редовните читатели на Детския отдел, деца, водени от родители и баби, и участници в летните занимания в ЦУТНТ и Център за извънучилищна подготовка „РЕЗОНАНС“.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid036pKhzMMSJWjreQdhkZaeCPHfnR52ghzusgLdchAMqrkAPJRrwU6vj7sGZkJ886w6l&id=185132678271501

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе