Съвети от света на Макси мода – какво трябва да има в гардероба на всяка макси дама

Дамският гардероб е концепция, която може да е така разтеглива, колкото и гардероба, в който се намира. И все пак, има дрехи от макси модата, без които не може. Това, което, задължително трябва да присъства и във вашия, при това е задължително да го имате, го превръща в основен гардероб.

Анализиране съдържанието на дамски гардероб на една макси дама

YouTube

За да създадете нов образ и по някакъв начин да организирате дрехите си, препоръчително е да изберете онези неща, които носят финес, удоволствие и лекота. Такива дрехи трябва да отговарят на вашия стил и начин на живот.

Ако сред тях има скъпи модели на: рокля за първа среща, панталони, напомнящи пътуване недалеч, пухкав и сгряващ зимен пуловер и т.н., такива могат да се пазят, при условие, че ще се носят.

Стилистите съветват едрите дами да избират дрехи, които покриват страните им. Такива са например удължени жилетки, пончо с тъмни страни, които визуално да смаляват. Категорично необходимо да се забрави за тънките от трикотаж, лурекс, камъни и пайети. Такива тоалети само ще добавят обем и допълнителни гънки. Големите подплънки за раменете и кръпки джобове няма да украсят, а напротив ще създадат повече обем.

При избора на цветове трябва да се ръководите от индивидуалните критерии. Няма смисъл да се обличате изцяло в розово и да изглеждате още по-големи, само защото е модерно.

Цветът на кожата и косата е много важен. Ако не знаете, към кой цветен тип се отнасяте, проучете въпроса.

Пълните лейди с тънка талия да подчертаят това достойнство с колан или каишка. Не трябва да се отказват от модерните поли тип балон, но всичко трябва да е с мярка. Подходящи поли са с кройка „полуклош “ и „трапец“. Такива може да са дължина до коляното и дори до пода. Тесните поли с цепка, също заслужават внимание. Измерете и изберете, според личния вкус.

Обувките за пищните макси момичета са, за да подчертаят женствеността. Такива са подходящи с токчета. Много висок и тънък ток не е най-удачния избор, но клиновата пета и модерните обувки със стабилни токчета ще работят във ваша полза. Грубите обувки и нежната рокля са много модерна комбинация.

Спортният стил винаги е на мода. Това, естествено, не означава, че може постоянно да се появявате навсякъде с анцуг. Несъмнено е удобно, но е и непристойно. Спортно облекло и анцузите не са едно и също нещо.

Тесните дънки, клиновете не са противопоказани за извивките на момичета, но такива неща трябва да се комбинират правилно с блузи, туники. Те ще покриват страните и корема.

За да изглеждате достойно в офиса спрете се на модел право прилепнала рокля-калъф със златиста дължина до средата на коляното. За предпочитане е обикновен нюанс. Костюми с панталон и пола са класика за офиса. Панталоните може да са стеснени, но не и да се впиват по тялото. Сако, жилетка до средата на бедрото и по-къси сака могат да се носят само със задигната талията, пола тип молив.

Не гледайте приятелите си, създайте свой собствен уникален образ с макси мода. Изберете подходящите рокли, панталони, туники, поли, за да създадете интересни комплекти. Следвайте съветите на експертите, експериментирайте, развивайте вкуса си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе