„Тритоника“ събра блестяща публика в Кубрат

При широк обществен интерес се състоя срещата с поетите от разградската „Тритоника“ в Ритуалната зала към местното читалище в град Кубрат. Поетите Пламен Панчев, Иван Димитров и Дачо Господинов бяха представени от Галя Ралева.

Гостите от лудогорската столица представиха авторско творчество. Те прочетоха свои стихотворения, които предизвикаха интереса на публиката. Ученичката от СУ „Христо Ботев“ в Кубрат Хелин Байрактарова прочете свое стихотворение, посветено на дядо й.

YouTube

Публиката прояви голям интерес към творчеството на авторите, закупувайки техните книги с лични автографи. Гостите от Разград подариха книги и за читалищната библиотека в лудогорския град. Авторите разгледаха също Националната изложбата от XV-я Национален конкурс за хумор и сатира в град Кубрат и споделиха своите положителни впечатления и емоции.

„Разградската поетична тритоника в Кубрат беше духовна среща. Казаха се такива топли неща. Дойдоха толкова много хора! Браво Кубрат – град на култура и поезия! Е, заради такива срещи си струва човек да пътува! Скоро не бях се зареждал така! Хубаво ми е!“. Този отзвук от срещата в Кубрат намираме в лична социална страница на поета Пламен Панчев, който е бил и дългогодишен ръководител на литературен кръжок за млади поети в град Кубрат.

"ТРИТОНИКА" СЪБРА БЛЕСТЯЩА ПУБЛИКА В КУБРАТ При широк обществен интерес се състоя срещата с поетите от разградската "…

Posted by Община Кубрат on Tuesday, July 19, 2022

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе