Важна информация за феновете на Лудогорец преди реванша с Шамрок в Дъблин

ФК Лудогорец съобщава, че след комуникация с колегите си от Шамрок Роувърс е получил важна информация относно организацията по продажбата на билети за реванша от II предварителен кръг на Шампионската лига, който ще се играе във вторник (26 юли) в 20,00 ч. на стадион „Тала“ в ирландската столица. За привържениците на единадесеткратните шампиони, които възнамеряват да се снабдят с входни талони непосредствено преди срещата, ще бъде отворена специална каса на стадиона. Тя се намира пред блок 1 (Block 1, Entrance 1), който е предназначен само за гостуващите фенове. Агитката на Лудогорец ще бъде настанена на източната трибуна (East stand). Билетното гише отваря в 18,30 ч. местно време, а стадионът – в 18,45 ч.  

Цените на входните талони за мача с Шамрок на стадион „Тала“ са следните:
Възръстен – 20 евро
Юноши и студенти – 14 евро
Деца до 14 години – 7 евро

YouTube

Важно! Феновете на Лудогорец трябва да се запознаят със следните правила:
1. Препоръчително е идването на стадиона възможно по-рано.
2. При влизане на стадиона феновете подлежат на претърсване.
3. Употреба на алкохол и пиротехнически средства са абсолютно забранени.
4. След края на мача феновете трябва да останат по местата си в сектора за гости 15 минути.

Стадиона „Тала“ не разполага с паркинг за феновете. ФК Шамрок препоръчва на привържениците, които ще дойдат с автомобили на мача да използват местата за паркиране на намиращия се на пет минути пеш от стадиона шопинг център (The Square Tallaght Shopping Centre). Първите два часа са безплатни, а след това всеки час се таксува по 2 евро.

Интересът от страна на феновете на Лудогорец към реванша с Шамрок е сериозен. До момента има продадени над 150 билета от фенклуба на единадесеткратните шампиони в Дъблин.

ПФК Лудогорец своевременно ще информира привържениците си за настъпили промени по организацията на двубоя срещу Шамрок Роувърс в Дъблин.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе