5 най-добри Minelab металотърсача за 2022г

През последните години търсенето на металдетектори се увеличава, което, от своя страна, определя и предлагането. На пазара за подобни уреди има голямо разнообразие от модели, дизайни, с различно приложение – дълбочинни, подводни, универсални, а дори има и детски. Според специалистите от онлайн магазини ishop.bg един от най-търсените уреди, които се предлагат на пазара, са тези на марката Майнлаб. С какво се характеризират те?

Металотърсач Minelab Equinox 600 

Уредът, произхождащ от австралийската марка Майнлаб, не отстъпва на професионалните търсачки, а неговата гъвкавост предоставя възможност за настройване на мулти-честота, която осигурява голям процент на производителност. Именно това го превръща в най-добрия избор. Това предоставя възможност на металотърсача Майнлаб да работи на различни честоти едновременно – 5, 10, 15 kHz.

YouTube

Equinox 600 позволява търсене на съкровища както на сухо, така и под вода – на дълбочина до 3 м. Подходящ е за самородно злато, монети, мед, сребро. 

Притежава удобна дръжка и маса от един килограм, подходящи за продължително търсене. Капацитетът на батерията, когато е напълно заредена, е 12 часова работа без прекъсване, което е предимство на модела.

Minelab E-TRAC 

Това предложение на Майнлаб се класира като технологично най-развитото. Устройството позволява както ръчно, така и автоматично управление, което работи на висока честота, а има и функция за мулти-честотност.

Търсенето на този уред е голямо, защото позволява употреба както от начинаещи, така и от професионалисти в областта. Подходящ е за съкровища и монети. Майнлаб E-TRAC позволява определянето на метала чрез проводимост и индукция. 

Моделът притежава допълнителни екстри – USB за връзка с компютър, програма за дискриминация, наречена Smartfind. Връзката с компютър позволява качването на различни програми и настройки за усъвършенстване на процеса.

Професионалистите определят металотърсача като неограничен от гледна точка на възможностите и го препоръчват, защото настройването му е лесно и бързо, а теглото му е съобразено и е подходящо за дълго часово претърсване. 

Minelab Go-Find

Това устройство е лесно за употреба и е подходящо за начинаещи. Технологията Easy-Track позволява точното локализиране на предмета, независимо дали на суша, или във водата.

Работата с Go-Find е лесна и може да започне веднага след включването му, без необходимост от сглобяване, за разлика от другите металдетектори.

Чрез него можете да сменяте локацията, благодарение на иновативната му технология, без да се налага да пренастройвате.

Капацитетът на напълно заредената батерия позволява 30-40 часова работа, което е сред основните преимущества.

Minelab X-Terra 305

Този детектор Майнлаб използва съвременна цифрова технология, наречена VFLEX. Тя позволява търсене на повече честоти, както и лесната им пренастройка. Това предоставя защита от външни смущения.

Металдетекторът е съвместим със средночестотни и високочестотни сонди. 

Има възможност за ръчна регулация, като по този начин се настройва минерализацията на почвата.

Притежава индикатор за дълбочина. 

Minelab X-Terra 705

Уредът позволява откриването на предмети с различна големина, благодарение на честотите, на които работи. Позволява ръчно и автоматично управление. 

Металотърсачът позволява настройки на различни режими, с които можете да търсите реликви, монети, самородно злато.

Възможна е работата в труднопроходими терени и притежава съвместимост с нискочестотни, средночестотни и високочестотни сонди.

Специалистите от онлайн магазин ishop.bg споделят своето мнение относно избирането на такъв уред:

  • Когато избирате металотърсач да се ориентирате към марки, които са доказани на пазара в съответната област, каквато е австралийската фирма Майнлаб;
  • Да се спрете на модел, който е най-оптимален за вашите цели;
  • Да изберете детектор, който работи с различни по честота сонди;
  • Да се ориентирате към някой от изброените Майнлаб предложения, които са класифицирани като най-добрите за 2022 година.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе