Дневен хороскоп за 12 август 2022, петък

© Pixabay.com

Овен

Не разчитайте на случайността, само трябва да разчитате на себе си, а астрологичните условия на днешния ден ще ви помогнат да завършите успешно работата. Преборете в себе си желанието да бъдете център на всеобщото внимание, днес това не е необходимо изобщо.

YouTube

Телец

Обстоятелствата, които сте очаквали, може да се променят. Имате достатъчно време и умение за гъвкавост, за да се нагодите към новите условия. Не се ядосвайте излишно. Знаете, че ще се справите с всички проблеми. Много неща могат да Ви бъдат дадени днес като възможности, но от Вас ще се изиска много и като работа, и като себеотдаване на някаква цел или кауза.

Близнаци

Петък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Предстои Ви повече работа и трябва да сте съсредоточени. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Голяма част от Вас ще изберат да прекаратднешния ден извън дома си, търсейки разнообразие.

Рак

Петък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето Ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си.

Лъв

През този ден съкратете до минимум безплодното общуване. Внимавайте при изпращането на съобщения. Проверявайте добре адреса на получателя, тъй като са възможни грешки. Може би някой около Вас ще се опита да Ви окаже натиск, опитвайки се да Ви вменява чувство за вина.

Дева

Това е ден, в който определени болезнени истини биха излезли наяве. Можете много бързо да достигнете състояние на подчертана умора, ако се поддадете на негативни емоции, особено на тези на другите, които ще ви повлияят повече от обикновено.

Везни

Отделете време за приятелите си и за хобитата си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Днес вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество.

Скорпион

Днес заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате. Възможно е днешния ден да е натегнат. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Ангажирани сте с парични въпроси. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Стрелец

Имате достатъчно лични ангажименти. Петък се оказва твърде динамичен за представителите на Стрелец. Постарайте се да вложите разум в отношенията с околните. Добре е да запазите самообладание, защото само това е начина да подчертаете правотата си. Мнозина са притиснати от неудачи в службата и бизнеса, но сега не е добро време да се заемате с отстраняването им.

Козирог

През този ден може да чуете критика по свой адрес. Има и такива дни, но има и истина в някои думи. Приемете случващото се като безплатен съвет за промяна към по-добро и се стремете да го постигнете. Знайте, че всичко е за добра кауза.

Водолей

Петък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Риби

Емоционалните и физически компоненти изграждащи живота Ви се увеличават, което дава на мнозина добра възможност да реализират някои от своите планове. Днес е благоприятно за творчеството, самообразование и изучаване на нови направления на дейност, водещи до растеж на Вашия духовен и материален потенциал.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе