Анте Шимунджа: Жалгирис сега е различен отбор (ВИДЕО)

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа иска при всяко положение неговият отбор да се класира в по-силния турнир. „Ние искаме най-високата цел. В момента не сме в никой турнир. Имаме два много важни мача с Жалгирис. Сега мислим само за първия двубой с тях, не можем да мислим за втора или трета стъпка, преди да направим първата“, обяви словенецът.

„Починахме след реванша с Динамо Загреб. Направихме добри тренировки, ментално сме на високо ниво, след като осъществихме подобен анализ на срещите с хърватите. Видяхме нашите грешки и се опитваме да го поправим. Искаме да се по-добри в следващия мач“, продължи словенецът.

YouTube

„Имаме доста проблеми преди мача с Жалгирис. Наши играчи получиха 3 червени картона в Загреб, а един получи и човек от пейката. Добре е, че няма нови контузени играчи“, каза Шимунджа.
„Знам кога Лудогорец е играл с Жалгирис. Тотално различен отбор са. Единственото нещо, което е еднакво, че и сега играят вкъщи на изкуствен терен. Очаквам един много труден мач с тях. Те искат да играят на контраатаки, когато са гости. В този сегмент трябва да сме много внимателни. Ще се опитаме да се възползваме от техните слабости. Искаме да започнем здраво, трябва ни тактическа култура, трябва да сме дисциплинирани. Искаме да играем както Лудогорец може да играе. Без трима играчи, ние трябва да сменим нещо. Идеите и принципите обаче трябва да останат същите“, завърши наставникът на шампионите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе