Дневен хороскоп за 19 август 2022, петък

Овен

Сънищата, които са Ви се присънили тази нощ, най-вероятно няма да Ви подвеждат. Очаква Ви финансова стабилизация и широк поглед върху бъдещето Ви. Поставете в ред чувствата, мислите и постъпките си. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно.Акцентът при Вас ще бъде поставен върху работата и професионалното Ви развитие.

YouTube

Телец

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. През петък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари.

Близнаци

Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Близнаци. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете внимателни в действията си.

Рак

Петък ще е благоприятен ден за представителите на зодия Рак, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Посветете времето си по-скоро на почивка и отдих отколкото на работа, освен ако тя не е свързана с творчество, медии или спорт. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Лъв

Днес сте в безопасна зона, далеч от неприятности и несигурност. Възползвайте се максимално от това прекрасно астрологично време. Ако сте необвързани, не бързайте с нещата. Скоро ще намерите това, което търсите. Бъдете търпеливи.

Дева

Напрегнат ден, изискващ сериозно отношение към делата. Разпределете от рано приоритетите и задачите за деня, но се старайте да няма излишни амбиции. Не е изключено да Ви се наложи да решавате домашни или лични проблеми.

Везни

Петък ще е доста успешен ден за представителите на Везни. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Днешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Скорпион

През този ден поставете здравето си в центъра на интересите Ви. Огледайте продуктите у дома си и изхвърлете всичко, което Ви носи само вредни вещества. Разчистването в дома или офиса ще Ви се отрази положително.

Стрелец

Пазете се от еуфория и заблуди. Критичното отношение към себе си и покаянието значително облекчават съвестта Ви и съдействат за общото Ви обновление. Уравновесеността и скромността на Стрелец могат значително да повишат авторитета им и да заздравят отношенията им с любимия човек.

Козирог

В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Не се преработвайте прекалено, работата никога няма да свърши. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Водолей

През този ден погледнете с повече кураж към бъдещето. Щом сте изпълнени с чисти помисли, няма как да сгрешите. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации днес и в близките дни. Вечерта си починете.

Риби

През този ден за представителите на зодия риби възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Работата Ви ще бъде много ползотворна, затова не пропускайте благоприятните възможности, които Ви се предлагат. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе