Състезание по динамична стрелба през уикнеда в Разград

На 27 и 28 август 2022 г. на стрелбището на Спортен клуб по стрелба „Дръзки“ ще се проведе състезание по динамична стрелба, под наименованието MAD FOREST The End of the Summer L1. В двата дни от спортното събитие, участие могат да вземат състезатели, които не са членове на спортни клубове към Българската федерация по динамична стрелба (БФДС) и не са издържали изпита по безопасност на Федерацията.

Състезанието ще бъде от първо ниво, като оръжията, които могат да бъдат използвани от състезателите са къси нарезни оръжия, нарезни карабини и гладкоцевни пушки. Ще се обстрелват общо 6 (шест) сцени – 4 (четири) с пистолет, една с пистолет, карабина и пушка – Multigun и една с карабина на далечно разстояние. Регистрацията се извършва на място. Спортният клуб провежда за първи състезание от такъв формат.

YouTube

Събитието ще се проведе на стрелбището на спортния клуб, което се намира на главен път Русе – Варна, преди с. Ушинци (бившата каменна кариера). Желаещите да вземат участие, могат да се запишат на място, като началния час на състезанието в събота е от 10:00 ч., а в неделя от 09:00 ч.

Всеки който желае да изпробва своята бързина и точност е добре дошъл. Клубът разполага с сертифицирани инструктори, които ще обърнат внимание на всеки начинаещ, пожелал да вземе участие в състезанието.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе