Трети бразилец за няколко дни в Лудогорец, вижте кой е той

Пети трансфер за новия сезон реализира Лудогорец. Ръководствата на единадесет кратния шампион и бразилския Интернасионал финализираха успешно сделката по привличането на защитника Педро Енрике. 21-годишният талант е продукт на школата на гранда от Порто Алегре, като освен за първия отбор е играл и за всички юношески и младежки формации. През последните два сезона Енрике е носил екипите на бразилския Спорт Ресифе и чилийския Унион Ла Калера, който участва доскоро в турнира Копа Судамерикана. За Унион бранителят има 18 мача като титуляр с една асистенция.

В петък Лудогорец финализира трансферите на други двама бразилци – Нонато от Флуминенсе и Педро Нареси от Спорт Ресифе. Тримата ще бъдат представени официално като играчи на Лудогорец от спортния директор Георги Караманджуков в четвъртък (8 септември) в 12,30 ч. в голямата зала на стадион „Хювефарма Арена“ (зад Централна трибуна).

YouTube

Преди Нонато, Педро Нареси и Педро Енрике Лудогорец привлече полския халф Якуб Пьотровски от германския Фортуна и норвежкия защитник Аслак Фон Витри от нидерландския АЗ Алкмаар. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе