„Морска администрация“ обявява търг за продажбата на Vera Su

Заседналият преди около една година моторен кораб Vera Su ще бъде продаден на търг с явно наддаване. Първоначалната цена е определена на база изготвена експертна оценка от лицензиран независим оценител.

Определената тръжна цена за продажбата на плавателния съд е в размер на 460 000 щатски долара без ДДС. За участие в търга се изисква депозит в размер на 10% от началната тръжна цена на продавания кораб.

YouTube

Крайният срок за подаване на заявленията за участие изтича в 17.30 часа на 27 септември 2022 г., като те се подават в Деловодството на Дирекция „Морска администрация – Варна“, град Варна, ул. Приморски“ №5.

Търгът с явно надаване за продажбата на самоходен моторен кораб Vera Su ще се проведе на 28 септември от 11 часа в сградата на Дирекция „Морска администрация – Варна“.

Пълната информация за условията на процедурата, както и техническите характеристики на плавателния съд, обект на обявения търг ще откриете на интернет страницата на ИА „Морска администрация“: https://www.marad.bg/bg/node/3109

Моторен кораб Vera Su заседна край местността Яйлата при Камен бряг на 20 септември 2021 г. и изтеглен след повече от месец на 26 октомври 2021 г. Цялостната операция по изтеглянето и изваждането, определена от експерти като изключително рискова, бе добре планирана, координирана и проведена при стриктно следван план под контрола на настоящия вицепремиер и министър на транспорта и съобщенията Христо Алексиев.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе