Поне 6000 нови книги от Лили Иванова ще радват деца и ученици

По потвърдена информация примата на българската естрада Лили Иванова организира благотворителна кампания за възстановяването на книжния фонд на библиотеката от детски книги.

6000 нови детски книги ще бъдат закупени с нейна подкрепа, за да бъде възстановен фондът на Детския отдел на библиотеката в читалището в Кубрат. Ще припомним, че доброволческата кампания за желаещите да помогнат по разчистването на детския отдел ще стартира след оглед на щетите.

YouTube

От библиотека в Кубрат призоваха даряването на книги да става след консултация и при възможност книгите да са нови или добре запазени.

От името на работещите в библиотеката благодарности за изразената съпричастност и готовност за оказване на помощ отправи председателят на читалището инж. Руси Русев.

„След приключването на работата на органите, установяващи причините и щетите, ще предложим график на желаещите да се включат в разчистването. Благодарим специално и за организираното дарение от Лили Иванова, която винаги е била наш приятел“, посочи инженер Русев.

Радослав Стойков

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе