Дневен хороскоп за 9 септември 2022, петък

Овен

Петък полага началото на важен етап за Овен, през който Ви предстоят промени. Положителни са и нямат нищо общо с ядовете, които ще възникнат днес във взаимоотношенията Ви с някого. Другото много хубаво събитие за този ден е, че ще се освободите от притеснителни личности.

YouTube

Телец

През този ден може да станете свидетел на неприятна ситуация с участието на Ваш близък. Не съдете хората, но и имайте едно наум от чутото и видяното. Не взимайте при сърце всички неща, които се случват около Вас. Не се натоварвайте излишно.

Близнаци

Петък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето Ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си.

Рак

Забравете за прибързаността при взимането на решения – обстоятелствата може да се променят всеки момент. Не бъдете прекомерно самонадеяни. Съобразявайте се с интересите на другите. Не се нагърбвайте с непосилен товар от задължения. Лъжливата увереност в погрешността на мнението на околните и егоцентризмът могат да доведат до финансови загуби или голям скандал.

Лъв

За здравето Ви е важно състояние на покой и вътрешна стабилност. Сърдечната дейност и кръвоносните съдове са уязвими сега. Избягвайте физическо претоварване, прекомерно вълнение. Яжте прости, но добре приготвени храни. В стресови ситуации чаша вино може да бъде от полза. Възможни са сърдечни аритмии и промени в кръвното налягане.

Дева

Днес ще се изправите лице в лице с обезпокоителни и трудни ситуации. Трябва да си дадете време за почивка и релакс, да успокоите ума си и да презаредите батериите си. Имайте малко търпение. Скоро нещата ще се обърнат към по-добро.

Везни

Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от зодия Везни. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на днешния ден ще сте доволни. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. В заключение, петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Скорпион

През този ден целите Ви няма да са особено ясни, така че най-добре не се залавяйте с нищо ново и не захващайте дела, от които не разбирате нищо. Стойте си кротко и не извършвайте излишни движения. Знаете, че сте най-добри в това, което обичате да правите.

Стрелец

Петък ще сблъска много от представителите на Стрелец с нови преживявания. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си.

Козирог

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си.

Водолей

През този ден потиснете желанието си да купите всичко, което Ви попадне пред очите. Най-добре не излизайте от вкъщи или, ако се налага, не взимайте голяма сума пари със себе си. По-късно ще разберете, че е било за добро. В края на деня ще Ви зарадват с положителна новина.

Риби

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ако имате някакви любовни недоразумения, днес ще успеете да ги изясните. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. От неочаквано място може да получите пари. Най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването ѝ, затова не губите ценно време. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе