От Видин до Несебър млади фотографи изпращат снимки за разградския фотоконкурс „Моето различно щуро лято“

Дни преди крайния срок за изпращане на снимки за третото  издание на фотоконкурса „Моето различно щуро лято“ в него вече се включиха фотографи от различни региони в страната – от Видин до Несебър.

Припомняме, че творческата надпревара се организира от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Разград. В първите две издания на конкурса участваха близо 200 деца от цялата страна.

YouTube

Регламентът тази година не е по-различен от предходните, но общият награден фонд е завишен, вече е 2 000 лв.

Конкурсът е в две категории – фотография, в тази категория може да се участва с до 3 снимки и фоторазказ, който може да е от 3 до 5 снимки. Малките любители на фотографията могат да се включат и в двете категории. Наградите ще бъдат разпределени в три възрастови групи: 7-10 години; 11-14 години; 15-18 години.

Сред изискванията към снимките са: висока резолюция на фотографиите, ясни послания, позволена е обработка на яркост и контраст, не се допускат колажи, графики, ретуш, както и дати и надписи по снимките.

Творбите трябва да са придружени със следната информация: трите имена на участника, училище, клас, име на творбата, телефон за обратна връзка.
За справки и подробности малките фотографи и техните родители могат да се обадят на тел. 084 661397 и 0892603026.

Срокът за изпращане на снимките е 30 септември 2022 г., а мейлът: [email protected]. Вече са получени фотографии от: София, Видин, Несебър, Разград, Варна, Търговище, Шумен и други.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе