Стартира учебната година в Русенския университет и неговия филиал в Разград

Успешна учебна година, много старание и постоянство пожела областният управител Драгомир Златев на студентите в Русенския университет „Ангел Кънчев” и Филиал Разград към същото учебно заведение. Той призова младите хора да вярват в себе си и да следват мечтите си, за да изградят едно по-добро бъдеще за страната ни.

Златев бе гост на откриването на новата академична учебна година в Разград. Той връчи поздравителен адрес на директора на филиала професор Станка Дамянова. 

YouTube

„Русенският университет „Ангел Кънчев” си извоюва висок авторитет през годините на своето съществуване с високия професионализъм на преподавателския си състав. Филиал – Разград е с особена важност за областта ни, тъй като подготвя кадри за структуроопределящите предприятия в региона”, каза още областният управител.

На тържеството бяха връчени дипломите на 31 зрелостници, завършили през 2022 г. Бе спазена и традицията випускът да засади дръвче в двора на учебното заведение. Във Филиал Разград се обучават общо над 200 студенти, като първокурсниците са близо 70, стана ясно по време на церемонията.

Заместник-областният управител Найден Късов бе гост на тържественото откриване на новата учебна академична година в Русенския университет „Ангел Кънчев”. Той връчи на ректора академик Христо Белоев поздравителен адрес от областния управител Драгомир Златев. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе