Старт на учебната година в ЦПЛР-ЦУТНТ

ЦПЛР-Център за ученическо техническо и научно творчество-град Разград ще даде старт на новата учебна година в утрешния ден. Откриването ще се проведе в учебната сграда на 4 октомври от 16 часа.   Освен официалните гости, поканени на събитието, ще присъстват  представители на клубовете и школите, както и членове на настоятелството при образователната институция.

Някои от участниците в организационно-педагогическите форми ще  направят своята първа крачка към науките и технологиите, други ще продължат своето участие в общата и допълнителната подкрепа. Пожелания ще отправят както ръководителите, така и възпитаници от школите по български, руски, английски и немски езици.

YouTube

Центърът за ученическо техническо и научно творчество предлага на децата и учениците от 5 до 19 години за учебната 2022-2023 година разнообразни и привлекателни извънучилищни форми:

– клубове «Здравословен живот», «Екология», «Екотуризъм», «Компютърен свят», «Авиомоделизъм», «Млад кулинар», «Млад приложник», «Природа и фантазия», «Сръчни ръчички», «Репортери», «Слово», «Микрофон», «Роден край»;

– школи «Математика», «Биология и химия», «Български език и литература», «Руски език», «Английски език», «Немски език».

– кариерно ориентиране и консултиране;

– ваканционни дейности.

Заниманията са безплатни и се провеждат в удобно за децата и учениците време.

Вратите на Центъра за ученическо техническо и научно творчество са отворени за любознателните целогодишно и през ваканционните дни.

Всички, които искат да развиват своите знания в различните области на  науката и техниката, да продължават да печелят национални отличия и да докажат себе си в нови начинания са добре дошли.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе