Дневен хороскоп за 17 октомври 2022, понеделник

Овен

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Тези от Вас, които търсите работа, проучете възможностите за такава в интернет или от други публикувани известия. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес представителите на зодия Овен ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.

YouTube

Телец

През този ден може да Ви притиска краен срок. Не си мислете, че и този път може да отложите нещата, вече наистина няма за кога, така че запретнете ръкави. В крайна сметка, сетете се, че днес е понеделник. В края на деня всичко ще е наред.

Близнаци

В чудесно състояние на духа са повечето от Близнаци през днешния ден. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за поддържане на отношения с хора в чужбина. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Възможно е да дадете пари на свои близки. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Рак

Днес Вашето самолюбие може да Ви накара да се държите малко егоистично, което може да отблъсне от Вас хората. Внимавайте какво казвате, защото думите Ви могат да бъдат изтълкувани погрешно.

Лъв

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Пазете от грешки, които могат да се превърнат в сериозна пречка в работата Ви. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Понеделник не е лош ден за Лъв, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Дева

Голям процент от Вас днес са подвластни на отлично настроение, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират.

Везни

Днес се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Обърнете внимание на дома си и на здравето си. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Не е добре да обсъждате кога да сменяте работата си, ако нямате нужната професионална квалификация. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.

Скорпион

Бъдете отговорни към своите постъпки. Днес ще е неблагоприятен ден за общуване. Трудности, възникнали неочаквано на пътя Ви, пречат на работата Ви и на възможността да постигнете целите си. Не се ядосвайте. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации.

Стрелец

Днес заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Козирог

Понеделник не е еднозначен ден за Козирог. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Не е желателно да взимате пари на заем. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Водолей

Моментът е добър, както по отношение на ситуацията в дома Ви, така и в бизнес план. днес е хубав ден за Вас, макар че няма да Ви се занимава с досадни неща, но Вие и на това ще му намерите колая. Рисков ден за партньорските Ви взаимоотношения. Творческият Ви потенциал е силен и сте привлекателни във всякакъв аспект, както външно, така и духовно. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Риби

През втората половина на деня е възможно втренчване във Вас от страна на началството, което да се изрази само в допълнително натоварване със срочна и отговорна работа. Възможни са необосновани подозрения и мърморене. Ситуацията може да излезе извън контрола Ви и да не се почувствате в свои води. Постарайте се да се задоволявате с наличното и да не искате нещо повече.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе