Момчетата до 13 години от „Вълците“ стартираха своето участие в зона „Добруджа“

В събота „Вълците“ се наложиха над един от претендентите за челните позиции – „Черно Море“, с 74 на 45 точки в мач, изигран в Силистра.

Момчетата показаха зъби в защита и атрактивни отигравания в нападение. С тази победа разградчани доказаха своята класа в тази възраст и заявиха своите цели – класиране на финали и атака на медалите, които им се изплъзнаха миналата година.

YouTube

„Имаме страхотни отбори, които се надиграват с най-силните школи в страната. Целта ни този сезон е да успеем да класираме 6 отбора на финали, както и да успеем да домакинстваме поне на два от тях. Това може да се случи след отварянето на зала Абритус, която е толкова необходима за развитието на баскетбола в града и региона. Имаме вече и над 100 деца от 1-ви до 3-ти клас, за които предстоят вътрешните турнири на клуба. Всички деца, които искат да играят, имат възможност да се запишат по всяко време в своето училище.“

От клуба се обръщат с огромна благодарност към „Амета“ с тяхната марка „Лудогорско пиле“, заедно с които вече пета година работят, за да привличат все повече деца от различни възрасти от целия град да играят баскетбол и да живеят активно!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе