Близо 500 нарушения засече полицията в Разградско за седмица

488 са общо нарушенията на Закона за движение по пътищата, установени в периода от 17 до 23 октомври 2022 година. През посочената седмица eкипите на „Пътна полиция“ при ОДМВР-Разград са съставили 282 фиша и 63 акта. Четири от актовете са издадени на неправоспособни водачи. За нарушаване на правилата за движение по пътищата са санкционирани един моторист и един велосипедист.

Установени са двама шофьори, седнали зад волана след употреба на алкохол. При един от тях концентрацията е била над 1,2 промила.

YouTube

Прекратени са регистрациите на 5 моторни превозни средства – в четири от случаите причината е неправоспособност на шофьорите, в един – употребата на алкохол.

През посочената седмица е регистрирано едно пътно-транспортно произшествие, при което един човек е пострадал, сочи още статистиката на „Пътна полиция“.

От началото на месец октомври до момента са проверени 3250 превозни средства и 4066 лица. Засечени са 707 нарушения на скоростните режими, връчени са 59 електронни фиша. За неправилно паркиране са глобени 20 водачи.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе