Густаво Нонато: С подкрепата на феновете ще спечелим (ВИДЕО)

Халфът на Лудогорец Нонато бе част от официалната пресконференция, която дадоха от клуба преди домакинството на Бетис в четвъртък вечер.

„Винаги се чувствам добре да играя на пълни стадиони, особено, когато са наши фенове. Утре ще бъде така. Ще ни помогнат феновете, както ни помогнаха на предните мачове срещу ХИК и Рома. Надявам се с подкрепа на феновете спечелим“, каза Нонато.

YouTube

„Знаем важността на всички мачове. Нашият старши треньор и неговият екип се опитват да ни мотивират не само за мачовете, а и за тренировките. Опитват да извадят най-доброто от нас във всеки момент. Европейските мачове са друга атмосфера, но ние сме професионалисти и искаме да сме отдадени във всеки мач и всяка тренировка по един и същ начин“, допълни той.

„Както знаете адаптацията е по-дълъг процес, но се чувствам добре в тези два месеца. Много неща са различни – начин на игра, култура. За мен и моите колеги от Бразилия е ново. Всички ми помагат. Всеки ден се опитвам да тренирам все по-добре, щастлив съм и искам да направя история в Лудогорец“, завърши играчът, който се разписа във вратата на Рома при дебюта си за разградчани.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе