40-години детска градина “Дора Габе“ в Ясеновец

Заместник-кметът на Община Разград Хабибе Расим бе гост на тържество за отбелязване на 40-годишнината от създаването на детска градина “Дора Габе“-Ясеновец, която към момента се посещава от 75 деца. Събитието бе посветено и на 140 години предучилищно образование в България.

YouTube

Педагогическият колектив на ДГ“Дора Габе“ бе подготвил заедно с малките си възпитаници музикално-поетичен спектакъл, посветен на есента. Децата изпълниха песни, танци и стихотворения за красивия сезон, не бе пропуснат и Химнът на Детската градина.

Сред официалните гости на събитието бяха и: Татяна Радева – старши експерт за обучението в начален етап в РУО-Разград, представители на местното кметство, училище и читалище, родители.

След прекрасния спектакъл заместник-кметът Хабибе Расим поздрави както малките изпълнители и им пожела да са здрави и щастливи, така и техните учители, благодарение на които усвояват знания и умения, които ще са им полезни като ученици, впоследствие и като успешни и реализирани личности. Г-жа Расим поздрави и директора на детското заведение Павлина Тончева за добрата организация на учебно-възпитателния процес, отправи и поздрави към родителите, поверили своите деца на педагозите в ДГ“Дора Габе“. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе