Ударно начало на сезона за Вълците и много баскетбол в зала „Лудогорец“

В рамките на седмица от началото на държавните първенства за подрастващи, различни формации на „Вълци“-Разград направиха сериозни заявки за лидерство и качествен баскетбол. В сряда момичетата до 14 години победиха в кръг от Елитна група Изток „Светкавица“-Търговище със 73:60 точки.

В събота момичетата до 13 години, които са и вице републикански шампионки от миналия сезон, надиграха убедително „Доростол“ с 94:24 точки, след което се наложиха отново над „Светкавица“-Търговище с 51:35 точки.

YouTube

Мачовете момичетата решаваха още в първите две части, като доминираха с отборни отигравания в атака, както и с майсторски индивидуални пробиви, които публиката в зала Лудогорец бурно аплодираше.

В здрава битка в неделя в Разград девойките до 16 години победиха „Черно море“-Одесос със 102:53 точки в зрелищен мач с много атрактивни отигравания.

12-годишните момчета, водени от Стоян Петров, взеха победа срещу отбора на „Ънстопабъл“-Добрич с 51:47 точки в оспорван двубой. Първата среща от турнира Вълците отстъпиха от „Черно море“-Тича с 82:27.

Щастливи сме, че за момента нямаме загуба в домакинствата и показваме качествен баскетбол, който радва всички приятели на баскетбола. Атмосферата в залата е страхотна – благодарим на всички родители, съотборници и приятели, че ни подкрепят. Благодарности на „Амета“ с тяхната марка „Лудогорско пиле“, без които отборите нямаше да можем да обезпечим финансово всички състезания„, споделят от клуба.

Всеки желаещ да тенренира баскетбол може да се запише във Фейсбук страницата на клуба.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе